yogaweek Frankrijk
Uncategorized

Yogaweek Frankrijk 30 april – 6 mei

Nog even en dan is het zover, de yogaweek in Frankrijk!
Na twee succesvolle edities vorig jaar gaan we dit jaar opnieuw naar Nadillac voor een week vol zon, yoga en natuurlijk lekker veel tijd voor jezelf. 
Ben jij ook altijd druk in de weer en kom je daardoor amper aan jezelf toe? Dan is de Yogaweek ideaal voor jou! Tijdens de yogaweek word je lekker in de watten gelegd: je bedje is bij aankomst gespreid, je kunt elke dag aanschuiven aan tafel voor heerlijke en voedzame maaltijden, er zijn verschillende yoga momenten per dag in de Yogabarn of lekker buiten op de vlonder bij het zwembad. En tussendoor is er uiteraard ook genoeg ruimte om eropuit te trekken of je juist terug te trekken in een van de vele hoekjes op het terrein om eindelijk ongestoord in dat ene boek te verdwijnen.

De week vindt plaats in Nadillac, in de regio de Lot, in het huis van mijn schoonouders, die er heel veel liefde in hebben gestopt om het zo mooi te maken. Ze houden ervan om klusprojecten op te pakken en dit huis en vooral de yogabarn heeft een ware transformatie ondergaan. Ze gaan het huis binnenkort te koop zetten, wat betekent dat dit zomaar wel eens de laatste keer kan zijn dat de Yogaweek hier plaatst vindt, dus als je twijfelt om mee te gaan zeg ik: doen!! (voordat het niet meer kan ;))

yogabarn
yogaweek frankrijk
Yoga in de Yogabarn

Dit vind je misschien ook leuk...