Bos idylle
Uncategorized

BUITEN yoga lessen bij mooi weer

Het buitenseizoen is in volle gang en wat is het genieten om in de zon je matje te kunnen uitrollen en te bewegen tussen het getjilp van de vogels. Op zondagochtend kun je van 10.00 – 11.00 uur meedoen met een Buiten Yogales op het Veur-Lent eiland, met uitzicht op de skyline van Nijmegen.

Daarnaast gaan we met de avondlessen ook regelmatig naar buiten, wanneer het weer het toelaat. Deze lessen zijn normaalgesproken binnen in het kerkje van Ressen. Bij mooi weer vinden deze lessen plaats bij Bos Idylle, een rustig groen plekje in de buurt van het kerkje. Je kunt Bos Idylle vinden aan de overkant van de Ressensestraat. Het is te bereiken via Het Laantje. Aan de linkerzijde zie je een bruggetje wat leidt naar het veldje waar de les plaatsvindt. De locatie is zowel per fiets als per auto te bereiken. Er zijn een paar parkeerplekken en mochten deze vol zijn, dan kun je ook bij het Kerkje parkeren. Vanaf daar is het een paar minuutjes lopen. 

Als de avondlessen buiten plaatsvinden, dan kun je dat ’s middags in het rooster zien. Daarnaast ontvang je ook een mailtje. 

locatie buiten yoga lessen

Dit vind je misschien ook leuk...