Stress Less stressvermindering
Uncategorized

Cursus Stressvermindering – Stress Less

Ben je op zoek naar stressvermindering? Op 2 september gaat er weer een nieuwe cursus Stress Less van start. Na drie eerdere edities is het tijd voor een nieuwe ronde! Ervaar je veel stress en onrust in zowel je hoofd als je lichaam en zou je graag meer ontspanning willen ervaren (terwijl het idee van ontspannen zijn je misschien zelfs ook onrust geeft, gek toch hoe dat stresssysteem kan werken), dan is Stress Less zeker iets voor jou! In 5 sessies van 2,5 uur leer je alles over de achtergrond van stress, kijken we hoe je zowel via je brein als via je lichaam ontspanning kunt creëren en ga je aan de slag met zowel yoga- als niet yoga gerelateerde oefeningen. 

Voor stressvermindering heb je zowel je lichaam als je hoofd nodig. We gaan in de sessies beide ingangen verkennen: wat kun je mentaal doen om je fysiek rustiger te voelen en wat kun je fysiek doen om je mentaal positiever en hoopvoller te voelen. Zo verzamel je een aantal door de wetenschap onderbouwde vaardigheden die je kunt inzetten op momenten waarop je stress en onrust ervaart. Maar vooral ga je zelf voelen wat de oefeningen kunnen doen. Als je op de knop hieronder klikt kom je op de pagina waar per sessie uitgelegd wordt wat er aan bod komt. Ook vind je daar meer informatie over de data, de locatie en de prijzen. 

Reactie van een eerdere deelnemer: “Ik ben veel bewuster geworden van wanneer ik gestresst ben en weet nu veel concreter wat ik kan doen om meer rust te creeren. Echt een fijne cursus, het is zo leerzaam. Ik denk dat iedereen hier baat bij kan hebben en dat iedereen eigenlijk zo’n soort cursus zou moeten volgen. Je uitleg was heel helder en ik vind het ook knap hoe je zo’n fijne sfeer hebt neergezet. Dank je wel!” 2

TRE stress

Dit vind je misschien ook leuk...