mini retreat 5 senses
Uncategorized

Mini retreats op 3 maart, 21 april en 31 mei

Zondag Zachtheid in de Zendo i.s.m. Bernadette van Lycka

Zondag Zachtheid in de Zendo 🙂 Een Mini Retreat in de Zendo, een samenwerking tussen Sandra van ZYN en Bernadette van Lycka! 🌿

Op zondag 3 maart nodigen wij jou uit voor een betoverende middag vol innerlijke rust, vertraging en connectie bij de prachtige Zendo in Heiliglandstichting. Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en omarm de magie van zelfzorg tijdens ons Mini Retreat.

🌸 Wat kun je verwachten?

🧘‍♀️ Yoga & Yin Yoga: Laat je leiden door verkwikkende yogahoudingen en rustige yin yoga om de energie in je lichaam te laten stromen.

🌬️ Meditatie: Verdiep je in de stilte en ontdek via je zintuigen de wereld met geleide meditaties die je in het moment brengen.

🌺 Geur- en Klankbeleving: Laat je zintuigen ontwaken met verschillende geuren en kalmerende klanken, waardoor je in een staat van diepe ontspanning komt.

💆‍♀️ Ontspanning en Massage: Geniet van de kracht van aanraking via rustgevende massages die de spanning in je spieren verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen.

📜 Reflectie en Samenzijn: Geef jezelf de ruimte voor reflectie en voel je vrij om je ervaringen (wel of niet) te delen met elkaar.

🕐 Datum & Tijd: Zondag 3 maart, 13.30 – 17.30 uur

Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en te omringen met de liefdevolle energie van de Zendo. Reserveer snel jouw plek, want ruimte is beperkt. Dit wordt een middag vol inspiratie, ontspanning en vernieuwing!

Laten we samen een reis maken naar innerlijke vreugde en sereniteit op deze betoverende zondagmiddag! 🌟

🌈 Omdat het de eerste keer is dat we dit doen geldt een speciale prijs van €65 ipv €80 ter kennismaking. (inclusief thee, lekkers en een mooi aandenken aan de dag)

PS: Er zullen die dag subtiele sfeeropnames gemaakt worden, bij deelname ga je daarmee automatisch akkoord.

De animo voor deze mini retreats is groot! Daarom staan er ook al andere data gepland
🌸 Zondag 21 april 13.30 – 17.30 uur (vol)
🌸 Vrijdag 31 mei 19.30 – 22.30 uur

Dit vind je misschien ook leuk...