zyn stress less aanbieding
Uncategorized

Stress Less aanbieding

Stress Less aanbieding
Stress, wie kent het niet? Het is bijna niet uit onze levens weg te denken en je kunt er soms best veel last van hebben. Sommige mensen lijken er echter veel gemakkelijker mee om te gaan dan anderen. Hoe zit dat? Wat is stress nu eigenlijk precies en welke rol spelen je brein en zenuwstelsel hierin? En wist je bijvoorbeeld dat fight, flight en freeze niet allemaal uit dezelfde stress-koker komen?

En hoe onderscheidt trauma zich hier dan van? Bij trauma denken we vaak aan grootse, hele erge gebeurtenissen. Maar ook als je niet zulke ervaringen hebt, kan het toch zo zijn dat je niet zo ontspannen door het leven gaat als je zou willen en je eigenlijk meer op de overleef-stand staat. Stress en trauma veranderen zichtbaar hoe je brein functioneert en daarmee dus ook hoe je het leven beleeft. En het goede nieuws is dat we hier zelf invloed op uitoefenen.

In de Stress Less workshop van zaterdag 16 april leer je er meer over. We zoomen in op de anatomie van stress en trauma en gaan in op de vraag waarom yoga hier zo goed tegen werkt.

En meteen vooruitblikkend naar de twee daarop volgende workshops die daar zo mooi op aansluiten:

Op 14 mei is het thema Zelfregulatie: je leert op welke manieren je je zenuwstelsel tot rust kunt brengen zodat de overleef-stand niet de hele tijd aan hoeft te staan. De polyvagaal theorie komt hier aan bod. Ik zal verschillende links met yoga leggen zodat je veel beter begrijpt waarom bepaalde yoga oefeningen zo effectief zijn. Dat maakt het een stuk laagdrempeliger om ze te doen (met geluid ademen, of de ohm klank maken zijn bijvoorbeeld dingen die ongemakkelijk kunnen voelen, maar als je nu weet wat deze dingen doen van van binnen, dan wordt het opeens een stuk logischer en daarmee juist makkelijker om te doen).

Op 4 juni is het onderwerp TRE, een geweldige techniek om zowel korte stress als langdurige spanning op te ruimen. Ik ben hier heel enthousiast over en pas het zelf al een tijd heel regelmatig toe en krijg ook van mensen die met mij al eens TRE gedaan hebben hele positieve reacties. In deze workshop krijg je uitleg over wat het precies is, hoe het werkt en uiteraard ga je het zelf ervaren. Na afloop kun je hier zelf thuis verder mee aan de slag.

De workshops zijn heel goed los te volgen, je betaalt dan €49 per sessie. Ze vormen echter samen ook een heel mooi totaalpakket aan kennis en concreet toepasbare oefeningen om van de overleef-stand veel meer naar de ‘leef’-stand te gaan.

Daarom heb ik een stress less aanbieding voor je:
Doe je mee met alle 3 de workshops, dan betaal je geen €49 per keer, maar slechts €135 voor het totaal. Dat zijn dus 3 workshops van 2,5 uur inclusief thee & lekkers plus je ontvangt na afloop de presentatie en je krijgt videolessen voor thuis die je onbeperkt kunnen blijven doen.
Als dit je aanspreekt, dan kun je je via deze link aanmelden en wie weet zien we elkaar dan binnenkort!

Klink hier voor meer informatie over de workshops

Dit vind je misschien ook leuk...