Uncategorized, Yoga

THUIS ZYN – online yoga via Zoom

Thuis yoga online

Uit nood geboren, maar misschien wel here to stay tot na de Coronacrisis: online yogalessen. Doe mee met een fijne Flow & Relax les op je favoriete plek in je eigen huis, balkon of tuin. Zo heb je het gemak van de deur niet uit hoeven, gecombineerd met de motivatie van het samen zijn met anderen. Een perfecte combi!
De lessen worden gegeven via Zoom en voorlopig op de volgende momenten:

THUIS ZYN: FLOW & RELAX
Maandagavond 20.00 – 21.00 uur
Dinsdagavond 19.30 – 20.45 uur

KOSTEN THUIS ZYN
Gratis proefles
€7,50 voor een losse les
€30 voor 5 lessen
Betaling kan via het inschrijfsysteem, of met een tikkie

AANMELDEN
Meld je aan via www.momoyoga.nl/zyn of stuur een mailtje naar info@zomeryoganijmegen.nl
Ter info: soms kan de bevestiging van je aanmelding in de spambox terecht komen, dus als je geen bevestiging ontvangen hebt, dan kun je daar even checken. 

HOE WERKT HET?
1. Als je je inschrijft voor de les krijg je uiterlijk een half uur van tevoren een mailtje met een link naar de Zoom-vergadering.
2. Klik op de link naar de Zoom-meeting die je hebt ontvangen, dan opent de meeting (mocht je ZOOM niet eerder gebruikt hebben dan kan het zijn dat je de app eerst moet downloaden, maar je kunt gewoon zonder account aan te maken meedoen. Dit kan op je laptop, tablet of telefoon). Ik zorg dat ik 15 minuten voor aanvang klaar zit dus als je online komt dan zul je mij alvast zien zitten ;).
3. Je kunt zelf kiezen of je jouw beeld en geluid uitlaat of aanzet. Het is nu automatisch voor je ingesteld met beeld maar zonder geluid.
4. Zorg dat je een matje/handdoek en kussentje en wat warme kleren voor de ontspanning hebt en enjoy de les!

Dit vind je misschien ook leuk...