Zomer Yoga Nijmegen Lent

BUITEN ZYN: OUTDOOR YOGALES NIJMEGEN LENT

De buiten yogalessen vinden plaats van mei tot september en op het Waalstrand Veur-Lent, Houd het lesrooster in de gaten om te zien waar en wanneer de lessen zijn. Als een les vanwege het weer niet doorgaat, dan zal de les in het rooster doorgestreept staan.

WANNEER
Het seizoen loopt van 14 mei – medio september.
Zondagochtend 10.00-11.00 uur

Locatie: Waalstrand op het Veur-Lent eiland tegenover de Stevenskerk.

KOSTEN OUTDOOR YOGA – BUITEN ZYN YOGALESSEN
€15 voor 2 proeflessen (4 weken geldig)
€14 voor een losse les (4 weken geldig)
€65 voor 5 lessen (10 weken geldig)
€120 voor 10 lessen (4 maanden geldig)
Wil je naast het buitenseizoen ook lessen volgen in het kerkje van Ressen of volg je hier al lessen, dan kun je Buiten ZYN yogalessen ook boeken met het maandabonnement (1 les per week à € 38,50) 

Lesrooster ZYN

DETAILS

– Draag kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Voor de ontspanning kan het fijn zijn om iets warms mee te nemen, zoals een vest of trui en sokken.
– Vergeet je bij mooi weer niet in te smeren! Ook een flesje water, zonnebril of pet kunnen van pas komen bij warm en zonnig weer.
– Als je een eigen matje hebt, dan kun je dat meenemen. Heb je dat niet, dan volstaat een grote handdoek of strandlaken ook.
– Bij slecht weer (regen) gaat de les niet door en informeer ik jullie uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les per mail daarover. Houd je mailbox (en spam) dus in de gaten.