wachtlijst
Uncategorized

Wachtlijst?

Het is je misschien al eens gebeurd: je wilt je aanmelden voor een les en komt dan tot de ontdekking dat er een wachtlijst is. Omdat hier regelmatig vragen over komen, is het goed om hier een bericht aan te wijden.

Kom ik in een vaste groep?
Het principe van de lessen bij ZYN is dat je je voor alle lessen kunt inschrijven, je bent dus niet gebonden aan een vaste groep. Het fijne hiervan is dat je flexibel bent en aan verschillende soorten lessen mee kunt doen. En dat het dus van week tot week kan verschillen hoe druk een les is. 

Wat betekent het als er een wachtlijst is? 

Als er een wachtlijst is voor een les, dan zijn alle plekjes voor die avond bezet (duhh denk je misschien, dat snap ik ook wel 😉
Maar! Je kunt je je nog steeds voor de les aanmelden. Er is namelijk kans dat je alsnog met de les mee kunt doen. Een volle les kan betekenen dat mensen zich voor deze les een paar weken geleden al hebben ingeschreven. En dat kan ook betekenen dat als er op de dag zelf toch iets tussen komt, ze zich weer uitschrijven voor de les. Dit kunnen ze doen tot 3 uur voor aanvang van de les. Sta je op de wachtlijst, dan schuif je door en afhankelijk van je positie op de wachtlijst kun je misschien alsnog meedoen. Je ontvangt hiervan een bevestiging in je email, dus het is handig om je mail in de gaten te houden. Heb je 3 uur voor aanvang van de les geen mailtje ontvangen, dan is er helaas geen plekje voor je vrijgekomen en krijg je je tegoed terug, wat je weer voor een andere les kunt inzetten.
Een wachtlijst betekent dus niet dat er pas plek voor je is als er iemand zijn lidmaatschap opzegt, dat is misschien ook wel goed om te weten als je nog geen lessen bij ZYN volgt 🙂

Hoe vaak komt er nog een plekje vrij? 

Tot dusver gebeurt het regelmatig dat de eerste 2 mensen van de wachtlijst alsnog mee kunnen doen met de les. Het kan dus lonen om jezelf op de wachtlijst te plaatsen. 

Hoe verzeker ik me van een plekje in de les?

Als je nu al weet dat je aan een bepaalde les wilt meedoen, dan kun je vooruit plannen in het rooster, zolang er plek is. Blijk je dan later toch niet te kunnen op die dag? Dan is het fijn als je jezelf weer afmeldt, zodat je plekje weer vrij komt. 

Wat als er steeds vaker een wachtlijst is? Kom ik dan nog wel aan de beurt? 

Op dit moment is er soms een les vol, maar dan zijn er ook nog lessen waar plekjes vrij zijn. Je hoeft in principe geen week over te slaan als je dat niet wilt. 
Ik ben aan het verkennen wat de mogelijkheden zijn om in het nieuwe jaar uit te breiden, dus daar informeer ik je over wanneer daar meer over bekend is! 

wachtlijst

Dit vind je misschien ook leuk...