yoga in bemmel
Uncategorized

Yoga in Bemmel

Ben je op zoek naar een fijne plek voor yogalessen? Zoek niet verder, want voor Yoga in Bemmel kun je sinds september terecht in het prachtige kerkje van Ressen! Een mooiere plek kun je bijna niet bedenken, want je rolt je matje uit onder de eeuwenoude balken met uitzicht op de sfeervol verlichte gewelven achter het altaar. De kerk ademt rust en dat merk je: na afloop van de les ga je volkomen ontspannen weer terug naar huis.

De lessen zijn kleinschalig (maximaal 10 deelnemers per les) en je hebt elke week keuze uit verschillende soorten lessen. Zo hoef je je niet vast te leggen op een vast moment in de week, maar ben je flexibel om je lesmoment en lesvorm te kiezen. Volg bijvoorbeeld de ene week een rustgevende yin- yogales en de week erop een meditatieve hatha flow yogales. 

Of je nu nieuw bent op de yogamat of een doorgewinterde yogi, je bent bij ZYN altijd welkom! De naam zegt het eigenlijk al: bij ZYN word je uitgenodigd te ZIJN. Presteren (doén) moeten we al vaak genoeg, dus daar ligt de focus niet op in de lessen. De focus ligt sterk op het ontwikkelen van meer lichaamsbewustzijn zodat je lekkerder in je lijf kunt komen te zitten en meer rust in je hoofd kunt ervaren. En dat bereik je niet door nog harder je best te doen, maar juist door te vertragen, bewust te zijn van je ademhaling en ruimte te krijgen om je te ontspannen. 
En daarvoor ben je bij ZYN in goede handen! 

Wil je ook een keer yoga in Bemmel ervaren op deze prachtige plek? Lees dan hier verder

Dit vind je misschien ook leuk...