Waar relaxen centraal staat

Waar relaxen centraal staat

Ben je ook zo toe aan een weekje helemaal voor jezelf? Kun je wel wat rust gebruiken, maar vind je het ook fijn als er wat structuur in de dag zit? Wil je tot jezelf komen, en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van een groep? En zou je je graag onderdompelen in de yoga, maar ook genoeg vrije tijd willen hebben om erop uit te gaan? Zonder dat je daarvoor naar de andere kant van de wereld hoeft?

Kom dan met ons mee naar Frankrijk en gun jezelf dan een week vol yoga, ontspanning, heerlijk eten en fijn, kleinschalig gezelschap.

In een ZYN yogaweek staat relaxen centraal: door middel van fijne yogasessies in de tuin of de YogaBarn, een lekkere massage, wandelen in de natuur, struinen door Franse stadjes, een boekje lezen in de hangmat of chillen bij het zwembad; wat voor jou de definitie van relaxen ook is, wij weten zeker dat je er tijdens een ZYN yogaweek helemaal aan toe komt!

En, ook niet onbelangrijk om te vermelden, we snappen dat je niet in de toekomst kunt kijken en dat het spannend kan zijn om nu al iets vast te leggen. Mocht de week niet door kunnen gaan vanwege Corona-maatregelen, dan krijg je je geld gewoon terug.

Het ontbreekt je aan niks tijdens de yogaweek in Nadillac. Een prachtig huis met mooie kamers, een heerlijke tuin met dagelijks gratis vogelconcerten, een sfeervolle yogabarn en een inspirerende, down-to-earth yogadocente die haar vak heel goed verstaat. In korte tijd ontstaat er rust en ruimte in hoofd, hart en lijf. En als je toch de drukte mist, zijn er voldoende sportieve (fietsen, wandelen) en cultuurhistorische (Rocamadour, Cahors) activiteiten die je in de buurt kunt ondernemen tijdens de vrije middagen. Of je ploft natuurlijk lekker neer met een boek in één van de zitzakken. Ik heb een heerlijke yogavakantie gehad bij Sandra en de familie Rohof! ~ Laura 

Wanneer?

week 1: 30 april tm 6 mei 

week 2: 7 mei tm 13 mei