Waar relaxen centraal staat

Waar relaxen centraal staat

Ben je ook zo toe aan een weekje helemaal voor jezelf? Kun je wel wat rust gebruiken, maar vind je het ook fijn als er wat structuur in de dag zit? Wil je tot jezelf komen, en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van een groep? En zou je je graag onderdompelen in de yoga, maar ook genoeg vrije tijd willen hebben om erop uit te gaan? Zonder dat je daarvoor naar de andere kant van de wereld hoeft?

Kom dan met ons mee naar Frankrijk en gun jezelf dan een week vol yoga, ontspanning, heerlijk eten en fijn, kleinschalig gezelschap.

In een ZYN yogaweek staat relaxen centraal: door middel van fijne yogasessies in de tuin of de YogaBarn, een lekkere massage, wandelen in de natuur, struinen door Franse stadjes, een boekje lezen in de hangmat of chillen bij het zwembad; wat voor jou de definitie van relaxen ook is, wij weten zeker dat je er tijdens een ZYN yogaweek helemaal aan toe komt!

~ Yoga
Laat je ’s ochtends en ’s avonds meevoeren op de mat in een flow die soms energieker en soms juist heerlijk ontspannen is. Je rolt je matje uit in de sfeervolle YogaBarn of juist buiten op de vlonder naast het zwembad. Vogelconcerten gegarandeerd!

~ Workhops
Overdag staan er regelmatig workshops op het programma. We diepen in de workshops het fenomeen relaxen nog verder uit. Denk bijvoorbeeld aan een yoga nidra, lange yin sessie of een tension release sessie.

~ Natuur & Cultuur
Nadillac ligt in een prachtig glooiend groen gebied, direct aan een mooie wandelroute. Hou je van kajakken of grotten bekijken, het kan allemaal in de buurt! Ben je meer van het cultuur snuiven? Dan kom je in deze regio ook zeker aan je trekken. Er ligt een aantal hele mooie plaatsjes in de buurt, zoals Saint-Cirq-laPopie, ooit verkozen tot een van de mooiste dorpjes van Frankrijk, of het heilige rotsstadje Rocamadour.

~ Me time
Als je juist zo toe bent aan even helemaal niks, dan is daar ook heel veel ruimte voor, zowel qua tijd als qua plekjes in en om het huis. Rustige plekjes genoeg om in je boek te duiken, bij te slapen of bij het zwembad te hangen. Juist omdat we met een kleine groep mensen zijn, is er een hele fijne balans tussen verbinding met de groep en genoeg tijd voor jezelf.

Het ontbreekt je aan niks tijdens de yogaweek in Nadillac. Een prachtig huis met mooie kamers, een heerlijke tuin met dagelijks gratis vogelconcerten, een sfeervolle yogabarn en een inspirerende, down-to-earth yogadocente die haar vak heel goed verstaat. In korte tijd ontstaat er rust en ruimte in hoofd, hart en lijf. En als je toch de drukte mist, zijn er voldoende sportieve (fietsen, wandelen) en cultuurhistorische (Rocamadour, Cahors) activiteiten die je in de buurt kunt ondernemen tijdens de vrije middagen. Of je ploft natuurlijk lekker neer met een boek in één van de zitzakken. Ik heb een heerlijke yogavakantie gehad bij Sandra en de familie Rohof! ~ Laura 

Voorbeeld dagprogramma

Dag 1: Aankomst met borrel/diner en ontspanningssessie (vanaf 16u)
Dag 2-6: 7.30 uur: thee en vers fruit
8.00 – 10.00 uur: yoga & meditatie
10.00 – 11.00 uur: ontbijt (buffetvorm, mogelijkheid tot lunchpakketje maken)
11.00 – 16.00 uur: vrije tijd, met alle mogelijkheid tot wandelingen, excursies, massage, een duik in het zwembad of lekker met een boek in de zon.
16.00 – 17.30 uur: verdiepingsworkshop Yoga
18.30 – 20.30 uur: 3 gangen-diner (gezamenlijk diner)
21.00 – 21.30 uur: (Yin) Yoga (Nidra) ontspanning
Dag 7 Vertrekdag met mogelijkheid tot ontbijt (vanaf 7.00 uur)

Er is naast het programma genoeg tijd om zelf op pad te gaan of je juist lekker terug te trekken in een van de vele hoekjes van het huis of de tuin. Net waar je zin in hebt. En als je een onderdeel wilt skippen, is dat natuurlijk ook helemaal ok!

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

 • Accommodatie voor 7 dagen (6 nachten)  in een 2-persoonskamer
 • Iedere dag een gezond ontbijtbuffet met de mogelijkheid om zelf een lunchpakketje te maken
 • Zes keer een heerlijk (vegetarisch) 3-gangen-diner
 • Fruit, koffie/thee & (bruis)water en optioneel een wijntje bij het eten
 • Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, hangmat, vuurplaats en relax-ruimte
 • Alle +/- 16 meditatie & yoga sessies door Sandra Botman
 • Het gebruik van yogamatten en meditatiekussens

Niet inbegrepen

 • De reis naar Nadillac  (+/-1000 km vanaf Nijmegen):
  • Vliegtuig naar Bergerac (EGC) of Toulouse-Blagnac (TLS) + autohuur
  • Trein naar Cahors (+/- 9-10 uur) + autohuur
  • Eigen vervoer
 • Reis naar Nadillac vanaf vliegveld/treinstation. (We kunnen een pick-up doen vanaf Cahors, wat met de trein vanaf de luchthavens te bereiken is. Mail of bel ons even over de mogelijkheden!)
 • Alcoholische dranken (een glaasje wijn bij het diner is wel inbegrepen)
 • Eten & drinken bij de uitstapjes
 • Niet georganiseerde activiteiten

Prijzen

 • Deelname aan de yogaweek kost € 795 op basis van een gedeelde kamer.

Wanneer?

De yogaweek vindt plaats van  30 april tm 6 mei