Een weekje weg ZYN

Waar relaxen centraal staat

Waar relaxen centraal staat

Ben je door het vele thuisblijven voortdurend omringd door familie waardoor het woord metime niet meer bestaat? Of ben je juist veel meer tijd alleen en snak je naar gezelschap van gelijkgestemde mensen? Wil je er een week tussenuit zonder dat je daarvoor naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen? Kun je wel wat rust gebruiken, maar vind je het ook fijn als er wat structuur in de dag zit? Wil je tot jezelf komen, en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van een groep?

Gun jezelf dan een week vol yoga, ontspanning, heerlijk eten en fijn gezelschap.

In deze yogaweek staat relaxen centraal: door middel van fijne yogasessies in de tuin of de YogaBarn, een lekkere massage, wandelen in de natuur, struinen door Franse stadjes, een boekje lezen in de hangmat of chillen bij het zwembad; wat voor jou de definitie van relaxen ook is, wij weten zeker dat je er tijdens een yogaweek helemaal aan toe komt!

En, ook niet onbelangrijk om te vermelden, we kunnen volledig rekening houden met een onderlinge afstand van 1,5 meter, mocht het tegen die tijd nog nodig zijn.

A fantastic experience not to be missed, if you’ve ever thought, shall I, shan’t I, just go for it, you won’t be disappointed.

Malcolm – UK

Wanneer?

Data mei 2021

2 t/m 8 mei=VOL

9 t/m 15 mei