Bereid je in jouw tempo voor op de komst van je kindje met Thuis Zwanger ZYN

"Bedankt voor de zwangerschapslessen! Ze waren een heerlijk moment van ontspanning in de week en ik heb super veel aan de yoga-ademhaling en weeën-ademhaling gehad tijdens de bevalling! Dat heeft me echt enorm geholpen. De yoga-affirmaties waren ook super in de tijd voor de bevalling"
saskia

Yogalessen

Een yogales volgen waar en wanneer het jou uitkomt? Dat kan met de Zwanger ZYN yogalessen. Kies voor een rustige les of juist eentje met wat meer flow. De lessen zijn geschikt voor elk trimester, bevatten een combinatie van beweging, ademhaling en ontspanning en zijn daarmee perfect om een momentje voor jezelf en je kindje te nemen.

Zwangerschapsyoga

Ademhalingstechnieken

Wist je dat je ademhaling enorm veel verschil kan maken tijdens de bevalling? Leer hier 3 super helpende technieken waarmee je je hoofd koel kunt houden: een voor het bewaren van rust voor bijvoorbeeld wanneer de hormonen de overhand nemen; een om de weeën goed te kunnen opvangen en een voor tijdens de persfase van de geboorte. Oefen ze regelmatig en je bent klaar om zo ontspannen mogelijk je bevalling in te gaan.

Bekkenbodem-oefeningen

Een bekkenbodem die sterk is maar die ook goed kan ontspannen, is heel belangrijk. Leer hier waarom en hoe je dit kunt oefenen zodat je daar niet alleen tijdens je zwangerschap, maar ook na je bevalling profijt van hebt.