Lesrooster - je lessen boeken

Welkom bij ZYN. Een studio in een prachtig oud kerkje, waar we streven naar balans, welzyn en innerlijke rust. Ontdek ons diverse en inspirerende yogalesrooster dat is ontworpen om jouw lichaam en geest te versterken en te ontspannen. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je yoga-reis, er is voor elk niveau en elke behoefte een geschikte les. 
Aanmelden gaat heel simpel door hieronder bij de les van jouw keuze op BOEK NU te klikken.

Wachtlijst
Is een les al vol? Dan loont het toch de moeite om je ervoor op de wachtlijst in te schrijven. Het gebeurt regelmatig dat er op de dag zelf annuleringen zijn, waardoor je toch mee kunt doen. 

Annuleren
Annuleren voor een les kan kosteloos tot 8 uur voor aanvang. Annuleer je binnen 8 uur voor aanvang van de les, dan ben je helaas het tegoed wat je ingezet hebt voor de les kwijt. Weet je dus al op tijd dat je het niet gaat redden, schrijf je dan tijdig uit, zodat iemand anders van het plekje gebruik kan maken. 

Momoyoga App – tip!
Wil je nog makkelijker je lessen kunnen boeken? Installeer dan de Momoyoga app op je telefoon.

Wat moet ik meenemen?
Als je naar de les komt, neem dan een yogamatje mee, makkelijk zittende kleding, een (fleece)dekentje en eventueel een kussen om op te zitten. In het kerkje hebben we namelijk niet de mogelijkheid om spullen op te slaan, dus we moeten het zelf meenemen 🙂