Zwangerschapsyoga
Uncategorized

ZWANGER ZYN ACADEMY

Vind je het in deze tijd een prettiger idee om in je eigen thuisomgeving te blijven? Zou je wel zwangerschapsyogalessen willen volgen, maar is dat in een lockdown niet mogelijk? Zou je graag meer willen leren over de ademhalingstechnieken uit de hypnobirthing? En wil je onbeperkt toegang tot lessen die 9 maanden lang voor je beschikbaar blijven? Dan is de Zwanger ZYN Academy iets voor jou!

Wat houdt de Academy in?
In de Academy omgeving heb je onbeperkt toegang tot 12 verschillende yogalessen, (oefen)video’s  voor 3 verschillende ademtechnieken + een bonus ademtechniek en video’s voor het sterk houden van je bekkenbodem. Zo bereid je je optimaal voor op de bevalling waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Klik hier voor verdere informatie en een video met uitleg over de Academy.  

Kosten
De Zwanger ZYN Academy kost nu tijdelijk €89,95 (i.p.v. €139,95). Je kunt dan 9 maanden lang in de omgeving terecht. De yogalessen bestaan momenteel uit opnames van zoom-lessen. Deze worden de komende tijd vervangen door nog betere opnames. Vandaar dat er nu tijdelijke een lagere prijs geldt.

Dit vind je misschien ook leuk...