Gun jezelf alle ruimte en aandacht tijdens privé yogales

In een ZYN privé yogales wordt elke sessie afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Of jij nu een absolute beginner bent die graag de basis wil leren, een gevorderde yogi die zijn/haar beoefening naar een hoger niveau wil tillen, of iemand die herstelt van een blessure, de op maat gemaakte ZYN privélessen bieden een ervaring die helemaal is afgestemd op jou en waarin Yoga, Hartcoherentie, ademhalingstechnieken, TRE en orthomoleculaire therapie samenkomen. Zo heb je geen 4 verschillende specialisten meer nodig, maar kun je op 1 plek terecht voor een totaalaanpak die aansluit bij jouw behoefte.

Ben je al langere tijd op zoek naar hulp bij je stress-gerelateerde klachten maar stuit je op lange wachtlijsten in de zorg?

In een wereld die steeds sneller draait en waar stress en spanningen toenemen, is het essentieel om te investeren in onze fysieke en mentale gezondheid. De wachtlijsten bij traditionele zorgdisciplines worden langer, en velen van ons zoeken naar alternatieve benaderingen om ons welzijn te verbeteren. Hier komt yoga in beeld als een krachtige en toegankelijke manier om te werken aan onze gezondheid en ons geluk. Nu denk je misschien: hoe gaat yoga mij dan van mijn klachten af helpen?!

Yoga is niet alleen een fysieke oefening waarbij je verschillende houdingen aanneemt, maar ook een aanpak die zich richt op het verminderen van mentale spanning. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kun je goedbedoelde adviezen krijgen om erover te gaan praten. Maar wist je dat je jezelf niet uit een gevoelsprobleem kunt denken? Alle onrust die je ervaart kun je niet wegdenken of wegpraten, omdat bij de onrust je hele lichaam betrokken is. Dat is namelijk de plek waar je de onrust ervaart, toch? In een individuele sessie besteden we aandacht aan een totaalaanpak, door middel van ademhalingstechnieken, spanningsreductie, zelfregulatietechnieken, voedingsondersteuning en yogahoudingen. Hiermee ontstaat er een holistische benadering van welzijn die stress verlicht, je lichaam uit die constante staat van spanning haalt en je hoofd kalmeert

In een privé-yoga-setting kunnen we specifiek inspelen op jouw behoeften en uitdagingen, of het nu gaat om het verminderen van angst en depressie, het verbeteren van slaapproblemen of het beheersen van chronische pijn. Met een op maat gemaakt programma kunnen we samenwerken om de diepere oorzaken van stress aan te pakken en een duurzame weg naar welzijn te creëren.

Is privé yogales iets voor mij?

Herken je je in een of meerdere van deze situaties? 

 • Overweldigd door stress: Je voelt je voortdurend gestrest en overweldigd door de eisen van het dagelijks leven. Jij lijdt hieronder, maar je thuissituatie en je werk ook.  Groepslessen lijken te druk en stimulerend, maar je verlangt naar een meer persoonlijke aanpak om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden.

 • Behoefte aan mentale en emotionele Balans: Je worstelt met angst, depressie of slaapproblemen en bent op zoek naar een holistische benadering om je mentale en emotionele welzijn te ondersteunen. Privé-yoga kan dienen als een complementaire therapie om je te helpen bij het beheersen van deze uitdagingen.

 • Gevoeligheid voor groepsdynamiek: Je voelt je soms ongemakkelijk of afgeleid in groepsomgevingen en verlangt naar een meer intieme setting waarin je je vrijer kunt uiten en je kunt concentreren op je eigen behoeften.

 • Geen tijd en energie voor vaste (avond) groepslessen: Je drukke schema maakt het moeilijk om vaste groepslessen bij te wonen. In de avonden ben je liever thuis dan dat je er weer op uit moet, daar heb je helemaal geen energie voor. Privélessen bieden flexibiliteit en kunnen worden aangepast aan jouw agenda, waardoor je yoga kunt integreren in je drukke leven.

 • Op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling: Je bent op een persoonlijke reis naar groei en zelfontdekking en wilt een diepere verbinding met jezelf tot stand brengen. Privé-yoga biedt de ruimte voor reflectie, introspectie en persoonlijke groei onder begeleiding van een ervaren docent.

Als je je in een of meer van deze situaties herkent, dan sluit individuele begeleiding perfect bij jou aan. 

Waarom Kiezen voor Privé Yoga?

 1. Persoonlijke Aandacht: In een privé-setting krijg jij de onverdeelde aandacht van een yogadocente met bijna 15 jaar ervaring. Dit betekent dat elke houding, ademhalingsoefening en ontspanningstechniek op jou wordt afgestemd, waardoor jij snel vooruitgang boekt en eventuele obstakels overwint.

 2. Passend binnen jouw schema: Met privélessen kun jij je yoga-sessies plannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, zonder rekening te hoeven houden met vaste groepslessen.

 3. Diepgaande Verkenning: Of jij nu geïnteresseerd bent in specifieke yogastijlen, meditatietechnieken of het verbeteren van je flexibiliteit en kracht, privélessen bieden de ruimte om dieper in te gaan op de aspecten van yoga die jij het meest interessant vindt en waar jij het meeste baat bij hebt.

 4. Aanpassing aan Jouw Behoeften: Of jij nu werkt aan stressvermindering, het verbeteren van je houding, het opbouwen van spierkracht of het herstellen van een blessure, de privé yogalessen worden volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

 5. Vertrouwelijkheid en Comfort: In een privé setting kun je je volledig te concentreren op je eigen proces, zonder je zorgen te hoeven maken over het oordeel van anderen. Dit creëert een veilige en ondersteunende ruimte: uit onderzoek is gebleken dat we het makkelijkste en snelste leren wanneer we ons veilig voelen.

Plan jouw privé yogales nu in

Door te kiezen voor privé-yogales, vermijd jij niet alleen de lange wachtlijsten van traditionele zorgdisciplines, maar krijg jij ook de tools en begeleiding die nodig zijn om actief te werken aan je gezondheid en geluk. Neem vandaag nog de eerste stap op jouw pad naar welzijn door te kiezen voor privé-yogalessen.

Praktische informatie

 • De privé yogalessen vinden plaats op Dwarsdijk 21 in Bemmel. Wil je liever in je eigen vertrouwde omgeving blijven, dan kan ik ook naar je toe komen. Neem gerust contact op om hierover te overleggen!
 • De prijs voor een privé yogales van 60 minuten bedraagt €85
 • Kom je samen met iemand anders: 60 minuten voor €100
 • Draag soepele prettig zittende kleding tijdens de privé yogales
 • Kom je langs op de Dwarsdijk, dan zijn alle benodigde materialen aanwezig en staat er bij binnenkomst een kopje thee voor je klaar 🙂
 • Heb je vragen of wil je eerst een (telefonisch) kennismaking? Dat kan via info@zyn-yoga.nl of 06-41209856. Ik beantwoord al je vragen graag
TRE bemmel