stress less

Ben je op zoek naar een manier om je stress en/of trauma te verminderen en tools in handen te krijgen die je zelf kunt toepassen? Dan heb je bij ZYN verschillende opties. Bekijk hieronder de mogelijkheden, variërend van een groepsprogramma tot digitale 1-op-1 sessies.

TRE 1:1 sessies

1:1 sessies met TRE (wat staat voor Tension & Trauma Releasing Exercises)

Ontspan & Herstel

Een uniek en compleet 3 maanden traject met somatische oefeningen, yoga, ademhalingstechnieken, TRE, tapping (EFT) en voedingscoaching

Stress Less Cursus

Een programma van 5 workshops om je stress effectief te verminderen

Trauma informed ZYN

1:1 yogasessies speciaal voor mensen met (ontwikkelings)trauma
Vivian
Lees verder
Recent heb ik kennis mogen maken met Sandra, een yogadocente met veel kennis in huis en een passie voor wat ze doet. Ik heb deelgenomen aan de workshops Stress Less (over stress en trauma, zelfregulatie en TRE). Ik was hier zo benieuwd naar voor mezelf en ook voor mijn vakgebied (werkzaam als GZ-psycholoog). En wat was dit leuk, interessant en waardevol om te mogen volgen. Sandra is zo goed in staat om een prettige, laagdrempelige en veilige sfeer neer te zetten. En ze kan zo mooi de theorie op een begrijpelijke manier over brengen en meteen toepasbaar maken binnen de yoga. Ik was altijd al nieuwsgierig naar yoga maar nu ben ik er fan van omdat ik dankzij haar veel beter begrijp waar yoga voor staat en hoe waardevol dit is voor jezelf. Tenslotte is Sandra niet alleen heel deskundig maar ze is ook in de omgang een heel prettig persoon; o.a. heel warm, betrokken, down to earth. Ik vind het een cadeautje om yogales van haar te mogen ontvangen!
stress less