yoga kerkje ressen
Uncategorized

Vanaf september: yoga in de kerk

De kogel is door de kerk! Vanaf september is er binnen ZYN: yoga in de kerk, in het prachtige kerkje van Ressen. Dit kerkje is een van de oudste van ons land en is nog steeds in gebruik. En binnenkort kun je er dus ook je yogamatje uitrollen onder de prachtige oude bogen en balken. Ontspanning gegarandeerd op deze bijzondere plek waar de rust al eeuwenlang actief opgezocht wordt.

Niet zo lang geleden zijn wij naar Bemmel verhuisd en ik was al aan het bekijken waar ik mogelijk yogalessen zou kunnen gaan geven. En of je het nu toeval moet noemen of niet, ik werd benaderd door Marieke, die jarenlang in dit kerkje lesgegeven heeft en op het punt stond om te emigreren naar Bonaire. Ze was op zoek naar iemand die haar lessen kun overnemen en de momenten waarom het ging bleken precies te passen met mijn agenda. En voila, zo had ik dus opeens een plek in de buurt waar ik les kon gaan geven. En niet de minste plek, want het is echt prachtig!

Per september geef ik op zowel maandag- als woensdagavond twee lessen yoga in de kerk. En de inschrijving is vanaf nu geopend! Wil je liever eerst even kijken of het iets voor je is, dan kun je gratis meedoen met een van de proeflessen op maandag 29 of woensdag 31 augustus.

Maandag 29 augustus:
19.15-20.15 uur: Hatha Flow
20.30-21.30 uur: Yin Yoga

Woensdag 31 augustus:
19.15-20.15 uur: Hatha Flow
20.30-21.30 uur: Yoga, Adem & Meditatie 

Het kerkje van Ressen is goed bereikbaar vanuit zowel Bemmel, Lent als Oosterhout en Nijmegen-Noord.

Lees meer over de verschillende soorten lessen

yoga ressen bemmel

Dit vind je misschien ook leuk...