yogaweek
Uncategorized

Yogaweek in Frankrijk

Me time alert! Ben je door het vele thuisblijven voortdurend omringd door familie waardoor het woord me-time niet meer in je vocabulaire voorkomt? Of ben je juist veel meer tijd alleen en snak je naar gezelschap van gelijkgestemde mensen? Wil je er een week tussenuit zonder dat je daarvoor naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen? Kun je wel wat rust gebruiken, maar vind je het ook fijn als er wat structuur in de dag zit? Wil je tot jezelf komen, en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van een groep? En klinkt het je als muziek in de oren als er een hele week heerlijk voor je gekookt wordt? Gun jezelf dan een week vol yoga, ontspanning, lekker en gezond eten en fijn gezelschap tijdens een yogaweek in Frankrijk. We organiseren in mei volgend jaar twee yogaweken in het rustieke Nadillac, een rustig dorpje in het departement de Lot in Frankrijk. Hier kun je je prima terugtrekken en genieten van de landelijke rust, maar ook is er genoeg te beleven in de omgeving: van wijnproeverijen en outdoor-activiteiten tot prachtige middeleeuwse dorpjes en wandelingen in de natuur. Een perfecte plek om weg te dromen, te ontspannen en op te laden.

In deze yogaweek staat relaxen centraal. Je krijgt 3 yogasessies per dag, variërend van een verkwikkende ochtend Vinyasa en Breathwork sessie, tot interessante verdiepingsworkshops en heerlijk rustgevende Yin en Meditatie sessies in de avond. De lessen vinden plaats met de voetjes in het gras en de zon op je bol in de tuin of gezellig en knus binnen in de Yogabarn.
Relaxen gebeurt niet alleen in de lessen, want er is ook volop ruimte voor bijvoorbeeld een lekkere massage, wandelen in de natuur, struinen door Franse stadjes, een boekje lezen in de hangmat of chillen bij het zwembad; Dus wat voor jou de definitie van relaxen ook is, wij weten zeker dat je er tijdens een yogaweek helemaal aan toe komt!

Dit vind je misschien ook leuk...