Zwanger ZYN

Zwangerschapsyoga ZWANGER ZYN: Online lessen

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende tijd waarin er een hoop verandert in je lichaam en de hormonen door je lijf gieren. Het ene moment kun je je heel energiek en vol vertrouwen voelen en het volgende moment kan de onzekerheid opeens toeslaan. Zwangerschapsyoga kan je daarom helpen om je meer op je gemak te voelen te midden van al die veranderen die je nu doormaakt. 

Om je zwangerschap fit en relaxed door te komen is het belangrijk en fijn om op een verantwoorde manier in beweging te blijven en te weten wat je kunt doen om de bevalling zo ontspannen mogelijk in te kunnen gaan.

In de ZWANGER ZYN zwangerschapsyoga lessen werk je aan:

  • Beweging, geschikt voor je zwangere lichaam
  • Flexibiliteit, om goed in je vel te zitten
  • Ontspanning in tijden van voortdurende veranderingen
  • Ademhalingstechnieken, voor tijdens de bevalling maar ook voor tijdens en na je zwangerschap
  • Contact met je kindje, waar je in de drukte van de dag misschien niet altijd aan toe komt

Optie 1: Wekelijkse online les

Vind je het fijn om lekker thuis je mat uit te rollen en wekelijks een zwangerschapsyogales te ontvangen? En vind je het fijn om alle focus op jezelf en je kindje te kunnen richten? Dan is online Zwanger ZYN iets voor jou!

WAT
In deze online lessen ligt het accent op yoga: we doen verschillende houdingen gericht op flexibiliteit en ontspanning. Een wekelijks contact moment tussen jou en je kindje. Wil je wat dieper ingaan op de ademhalingstechnieken en wil je lessen permanent terug kunnen kijken? Dan is de Zwanger ZYN Academy misschien iets voor jou!

WANNEER
Elke vrijdagmiddag komt er een nieuwe les online die vervolgens een week beschikbaar blijft. Zo kies je zelf wanneer je deze volgt.

HOE WERKT HET ?
Schrijf je in via het systeem voor de les die je wilt volgen en dan ontvang je op vrijdag de tijdelijk beschikbare link naar die les. Je kunt hem dan binnen een week alsnog volgen op een moment dat jou het beste uitkomt; ’s ochtends, s’avonds of midden op de dag. Na die week verdwijnt de les weer.

KOSTEN
€7,50 voor 2 proeflessen (1 maand geldig)
€8,00 voor een losse les (3 weken geldig)
€30 voor 5 lessen (2 maanden geldig)

Optie 2: Zwanger ZYN Academy

Vind je het in deze tijd een prettiger idee om veilig in je eigen omgeving te blijven? Zou je graag meer willen leren over de ademhalingstechnieken uit de hypnobirthing? En wil je onbeperkt toegang tot lessen die 9 maanden lang voor je beschikbaar blijven? Dan is de Zwanger ZYN Academy iets voor jou!

WAT
In de Academy omgeving heb je onbeperkt toegang tot 12 verschillende yogalessen, (oefen)video’s  voor 3 verschillende ademtechnieken + een bonus ademtechniek en video’s voor het sterk houden van je bekkenbodem. Zo bereid je je optimaal voor op de bevalling

WANNEER
Als je een toegangsticket aangeschaft hebt, kun je binnen 24 uur aan de slag.

HOE WERKT HET ?
Meld je aan voor de Academy via onderstaande link. Wil je nog wat meer informatie, dan kun je die hier vinden.  

KOSTEN
Nu tijdelijk voor €89,95 (i.p.v. €139,95). Je kunt dan 9 maanden lang in de omgeving terecht. 

MEER INFORMATIE
Meer informatie over de academy vind je HIER

Enkele reacties

“Ik wilde je nog bedanken voor de zwangerschapsyogalessen. De lessen waren een heerlijk moment van ontspanning in de week, en ik heb super veel aan de yoga-ademhaling en weeënademhaling gehad tijdens de bevalling! Dat heeft me echt enorm geholpen. De yoga-affirmaties waren ook super in de tijd voor de bevalling.” – Saskia

“Voor mij waren de yogalessen echt een moment van ontspanning en een moment om even tot mezelf te komen. Ook deed het mijn lichaam echt goed, als ik ergens een pijntje had was het meestal na de yogales meteen weg dus dat was heel fijn!!”

Gratis 30 minuten voorproefje