Zwanger ZYN

Online Zwangerschapsyoga
ZWANGER ZYN: Live & Online Zwangerschapsyoga
Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende tijd waarin er een hoop verandert in je lichaam en de hormonen door je lijf gieren. Het ene moment kun je je heel energiek en vol vertrouwen voelen en het volgende moment kan de onzekerheid opeens toeslaan.

Om je zwangerschap fit en relaxed door te komen is het belangrijk en fijn om op een verantwoorde manier in beweging te blijven en te weten wat je kunt doen om de bevalling zo ontspannen mogelijk in te kunnen gaan.

In de ZWANGER ZYN lessen werk je aan:

  • Beweging, geschikt voor je zwangere lichaam
  • Flexibiliteit, om goed in je vel te zitten
  • Ontspanning in tijden van voortdurende veranderingen
  • Ademhalingstechnieken, voor tijdens de bevalling maar ook voor tijdens en na je zwangerschap
  • Contact met je kindje, waar je in de drukte van de dag misschien niet altijd aan toe komt

ONLINE & LIVE
Rol je graag thuis zelf je matje uit voor een online les of volg je liever live lessen samen met andere zwangeren in een groep? Beide opties zijn mogelijk!

Online Zwanger ZYN

Live Zwanger ZYN

 

“Ik wilde je nog bedanken voor de zwangerschapsyogalessen. De lessen waren een heerlijk moment van ontspanning in de week, en ik heb super veel aan de yoga-ademhaling en weeënademhaling gehad tijdens de bevalling! Dat heeft me echt enorm geholpen. De yoga-affirmaties waren ook super in de tijd voor de bevalling.” – Saskia

“Voor mij waren de yogalessen echt een moment van ontspanning en een moment om even tot mezelf te komen. Ook deed het mijn lichaam echt goed, als ik ergens een pijntje had was het meestal na de yogales meteen weg dus dat was heel fijn!!”