Bereid je in jouw tempo voor op de komst van je kindje met de Zwanger ZYN Academy

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende tijd waarin er een hoop verandert in je lichaam en de hormonen door je lijf gieren. Het ene moment kun je je heel energiek en vol vertrouwen voelen en het volgende moment kan de onzekerheid opeens toeslaan. Zwangerschapsyoga kan je daarom helpen om je meer op je gemak te voelen te midden van al die veranderen die je nu doormaakt. 

Om je zwangerschap fit en relaxed door te komen is het belangrijk en fijn om op een verantwoorde manier in beweging te blijven en te weten wat je kunt doen om de bevalling zo ontspannen mogelijk in te kunnen gaan.

In de ZWANGER ZYN zwangerschapsyoga lessen werk je aan:

  • Beweging, geschikt voor je zwangere lichaam
  • Flexibiliteit, om goed in je vel te zitten
  • Ontspanning in tijden van voortdurende veranderingen
  • Ademhalingstechnieken, voor tijdens de bevalling maar ook voor tijdens en na je zwangerschap
  • Contact met je kindje, waar je in de drukte van de dag misschien niet altijd aan toe komt
"Bedankt voor de zwangerschapslessen! Ze waren een heerlijk moment van ontspanning in de week en ik heb super veel aan de yoga-ademhaling en weeën-ademhaling gehad tijdens de bevalling! Dat heeft me echt enorm geholpen. De yoga-affirmaties waren ook super in de tijd voor de bevalling"
saskia

Yogalessen

Een yogales volgen waar en wanneer het jou uitkomt? Dat kan met de Zwanger ZYN yogalessen. Kies voor een rustige les of juist eentje met wat meer flow. De lessen zijn geschikt voor elk trimester, bevatten een combinatie van beweging, ademhaling en ontspanning en zijn daarmee perfect om een momentje voor jezelf en je kindje te nemen.

Zwangerschapsyoga

Ademhalingstechnieken

Wist je dat je ademhaling enorm veel verschil kan maken tijdens de bevalling? Leer hier 3 super helpende technieken waarmee je je hoofd koel kunt houden: een voor het bewaren van rust voor bijvoorbeeld wanneer de hormonen de overhand nemen; een om de weeën goed te kunnen opvangen en een voor tijdens de persfase van de geboorte. Oefen ze regelmatig en je bent klaar om zo ontspannen mogelijk je bevalling in te gaan.

Bekkenbodem-oefeningen

Een bekkenbodem die sterk is maar die ook goed kan ontspannen, is heel belangrijk. Leer hier waarom en hoe je dit kunt oefenen zodat je daar niet alleen tijdens je zwangerschap, maar ook na je bevalling profijt van hebt. 

Gratis 30 minuten voorproefje

Heb je het lekker in je eigen huis lessen doen helemaal ontdekt? Zou je graag meer willen leren over de ademhalingstechnieken uit de hypnobirthing? En wil je onbeperkt toegang tot lessen die 9 maanden lang voor je beschikbaar blijven? Dan is de Zwanger ZYN Academy iets voor jou!

WAT
In de Academy omgeving heb je onbeperkt toegang tot 12 verschillende yogalessen, (oefen)video’s  voor 3 verschillende ademtechnieken + een bonus ademtechniek en video’s voor het sterk houden van je bekkenbodem. Zo bereid je je optimaal voor op de bevalling

WANNEER
Als je een toegangsticket aangeschaft hebt, kun je binnen 24 uur aan de slag.

HOE WERKT HET ?
Aanmelden is heel simpel en bestaat uit 2 stappen die je via onderstaande knop kunt vinden:
1. Koop je toegangsticket
2. Maak je account aan voor de online omgeving

KOSTEN
Nu tijdelijk voor €89,95 (i.p.v. €139,95). Je kunt dan 9 maanden lang in de omgeving terecht. 

online zwangerschapsyoga