yogaweek Frankrijk
Uncategorized

Yogaweek Frankrijk 8 t/m 14 september 2024

Hij zit er weer aan te komen, de yogaweek in Frankrijk!
Na twee succesvolle edities gaan we in september volgend jaar opnieuw naar Nadillac voor een week vol zon, yoga en natuurlijk lekker veel tijd voor jezelf. 
Ben jij ook altijd druk in de weer en kom je daardoor amper aan jezelf toe? Dan is de Yogaweek ideaal voor jou! Tijdens de yogaweek word je lekker in de watten gelegd: je bedje is bij aankomst gespreid, je kunt elke dag aanschuiven aan tafel voor heerlijke en voedzame maaltijden, er zijn verschillende yoga momenten per dag in de Yogabarn of lekker buiten op de vlonder bij het zwembad. En tussendoor is er uiteraard ook genoeg ruimte om eropuit te trekken of je juist terug te trekken in een van de vele hoekjes op het terrein om eindelijk ongestoord in dat ene boek te verdwijnen.

De week vindt plaats in Nadillac, in de regio de Lot, in het huis van mijn schoonouders, die er heel veel liefde in hebben gestopt om het zo mooi te maken. Ze houden ervan om klusprojecten op te pakken en dit huis en vooral de yogabarn heeft een ware transformatie ondergaan. 

yogabarn
yogaweek frankrijk
Yoga in de Yogabarn

Dit vind je misschien ook leuk...