Wij staan voor je klaar

HET TEAM van de Yogaweek bestaat uit Sandra, Ink, Cary en Mike. Sandra geeft de yogalessen en workshops en Ink, Cary en Mike zullen als gastvrouwen en -heer er alles aan doen om alle deelnemers van de Yogaweek te verwennen met heerlijk eten en natuurlijk hun prachtige locatie.

Over Sandra Botman

Sandra is sinds 2009 gediplomeerd Raja yogadocente en vanaf dat moment heeft ze op verschillende plekken aan verschillende doelgroepen lesgegeven, variërend van jeugd tot volwassenen, in dienstverband maar ook zelfstandig. In 2015 heeft ze haar RYT500 behaald in Thailand, een internationaal erkend docentschap. Daarnaast werd ze in 2017 door het Yoga Magazine verkozen tot favoriete yogadocent, waarna ze daar een aantal veelbekeken video’s heeft mogen opnemen.

Sandra’s lessen bestaan uit zowel inspannende als ontspannende houdingen waarin de focus ook ligt op het bewust zijn van het hier en nu. Een opbouw die ze in mijn lessen hanteert bestaat uit concentratie – dynamische flowserie – asana’s (houdingen) – ontspanning. Tijdens de yogaweek zal ze een combinatie van Hatha yoga, Vinyasa yoga, Yin yoga en Mindfulness aanbieden waarin ook aandacht besteed wordt aan Ademhalingstechnieken en Meditatie.